Ahmetli Çancılar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Tarihten ilham alan, çağı doğru okuyabilen, istikbali millî manevi değerlere uygun bir üslupla inşa edebilecek donanıma sahip nesiller yetiştirebilmektir. Milletimizin dünya milletleri içinde saygınlığını sağlayan değerleri konusunda farkındalık oluşturmak, Bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini yansıtmak, Çağdaş teknolojinin etkin kullanımını sağlamak, Ülkemizdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Kendinden ve çevresinden haberdar, geleceğe yön verebilen; kendine güvenen, kendini ve çevresini geliştirebilen; İnsana ve çevreye saygılı; vatanini ve milletini seven; manevi değerlerle donanmış; din hizmetlerinin sunumunda bireysel yeterliliğe ve temsil kabiliyetine sahip bireyleri topluma kazandırmaktır. Öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan donanımlı bireyler olarak yetiştirerek örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: